Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Božična darila za metalce

Božična darila za metalce

17 decembra, 2012

Denimo, da imate za svoje prijatelje kup metalcev. Kakšna božična darila za vraga pa naj kupim tem ljudem, bi si marsikdo mislil. Seveda se za vsakega kaj najde. Najbolje, da  izbiramo kar po barvi. Črna je najboljša barva. Tako denimo lahko kupimo buteljko rdečega vina, po imenu »Black blood«.

Tudi s kako črno majico, ki ima spredaj risbo kakšne izmed metalskih skupin ne bomo ravno zgrešili. Če pa smo še malo bolj eksotični, ali pa morda celo bogokletni, pa bomo za božična darila posegli po raznih božičnih ornamentih, po katerih so znani tudi nekateri metalci.
Najbolje pa je, da tem ljudem božičnih daril sploh ne kupujemo, saj ne vemo, kako se bodo nekateri izmed njih na to odzvali. Če pa mislite, da jim kaj takega ne bo všeč, pa si lahko preberete tudi tukaj, če nimate zamisli, kako dobiti usrezen namig: http://www.oglasnik-plus.si/kaj-kupiti-kot-novoletno-darilo/