Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Bi radi celotno pohištvo kupili na enem mestu?

Bi radi celotno pohištvo kupili na enem mestu?

23 februarja, 2016

Ko se celotno stanovanje opremlja, je seveda najbolj pravi in edini čas, da se ga opremi tako, da je enaka oprema v vsakem prostoru. Morda se vam to ne zdi tako pomembno, vendar je, saj se sicer vidi, da je vsaka soba narejena v drugačnem dizajnu, torej ena ima moderno pohištvo, druga soba povsem klasičnega, tretja pa je nekaj vmes.

Najlepše je, če se povsod nahaja pohištvo nekega približno enakega dizajna oz. vsaj usmeritev, s čimer zagotovimo poenotenost. Vendar pa vseeno to ni tako lahko, v salonih pohištva pa je nemogoče. Tudi če se odločite za mizarja, pa je težko dobiti kar povsod pohištvo za celotno stanovanje. Vendar pa se na srečo v neposredni bližini Ljubljane nahaja mizarstvo za pohištvo Pani. Nahajajo se bolj točno v Polhovem Gradcu in so, kot rečeno, eni od malo bolj redkih, saj se mizarstva sicer odločajo bolj za neko ožjo usmeritev.

Kot rečeno se pohištvo Pani ne usmerja samo na eno področje, temveč na vsa. Imajo pa kupci poleg enotnega dizajna prednost tudi v tem, da se za vse pohištvo dogovarjajo samo na enem mestu, zagotovo ni nobenih penalov, ker imamo le enega mizarja, prav tako pa je zagotovljeno tudi za enoten dizajn kot že rečeno in tudi za morebiti večje popuste, ki jih mizarji vseeno raje daje, ker je vrednost naročila višja. Torej je veliko prednosti in razlogov, da pohištvo naročite v celoti pri enem mizarju in verjetno sedaj ni več vprašanje ali pohištvo naročiti na enem mestu ali povsod po malo.