Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Bet at home bonus ne da kar brezplačno

Bet at home bonus ne da kar brezplačno

28 oktobra, 2017

stavnice-logo-hrVas je prepričala stavnica Bet at home s svojim bonusom in vsemi ostalimi prednostmi, ki jih ima ta stavnica za vas, saj tudi jezik razumete, ker je prevedena v vaš materni jezik, nudi sicer tudi ogromno prednosti za uporabnike kot so na primer stave v živo, vsekakor zelo dobre kvote in še mnogo? Zavedajte se že v naprej, da Bet at home bonus ponudi res visok, vendar pa boste morali tudi sami nekaj vplačati, če boste želeli tudi Bet at home bonus imeti na svojem računu. Nekako je logika, da če bi Bet at home bonus kar takoj nakazal na uporabnikov transakcijski račun, bi uporabniki to prej ali slej začeli izkoriščati tako, da bi že našli način do denarja.

Nekaj pogojev ima Bet at home bonus, pa poglejmo, kateri pogoji so to

Vsekakor je dobro, da že v naprej veste, kaj pomeni vpisni bonus pri tej stavnici ali pa drugih. Trenutno ima Bet at home bonus v višini 100 €, vendar pa pridete do tega zneska le v primeru, da vplačate 200 € deposita na svoj uporabniški račun. Dodaten pogoj je namreč 50 % bonusa do največ 100 €, kar pomeni, da lahko prejmete največ 100 € v primeru prej navedenega vplačanega zneska oz. prejmete 50 % od tistega zneska, ki ga prvič vplačate na uporabniški račun.

Drugi pogoj pa je tudi ta, da morate svoj vplačani znesek obrniti vsaj 4×, kar pomeni, da morate vsaj 4× staviti in vplačati isti znesek vplačila kot na začetku in šele potem vam na uporabniški račun Bet at home bonus tudi izplača. Glede na to, da je kar nekaj pogojev, marsikoga od Bet at home bonus niti ne zanima, ampak vseeno bolje, da pa poznate vsa pravila, ne pa da potem ves čas samo računate na denar, ki pa ga ni, če ne naredite vsega po pravilih in potem zaradi razočaranja stavnico tudi zapustite.

Več o vsem tem skupaj pa si poglejte tu: http://www.top-kladionica.com/bet-at-home-bonus