Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Avtoplin

Avtoplin

16 maja, 2011

Prodaja avtomobilov na hibridni pogon je v porastu. Na prodajo vsekakor vpliva tudi večja ekološka ozaveščenost ljudi, saj se jih vedno več zaveda, kako avtomobili in druga prevozna sredstav, ki za svoje delovanje porabljajo bencin, onesnažujejo okolje. Vedno več ljudi se odloča za nakup avtomobila na aleternativni pogon tudi zaradi visokih stroškov bencina. Avtoplin je vsekakor alternativno gorivo o katerem je vredno razmisliliti.

Avto na plin je vsekakor dobra alternativa vozilom, ki uporabljajo klasična pogonska sredstva. Pri nakupu vozila na aleternativni pogon je potrebno upoštevati tudi ekonomske dejavnike. Avto na plin je namreč velikokrat bolša izbira s stroškovnega vidika, saj je za njegov nakup moč dobiti razne subvencije oziroma davčne olajšave. V nekaterih državah je možno privarčevati tdui pri zavarovanju vozila, saj so premije za vozila, ki uporabljajo alternativni pogon, nižje.