Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Avto zavarovanje

Avto zavarovanje

12 februarja, 2012

Je visok strošek, ki nas čaka vsaj enkrat letno, saj želimo imeti urejeno zavarovanje našega jeklenega konjička. Avto zavarovanje je zavarovanje za naš avto. Splača se nam, da smo ves časa pri isti zavarovalnici in jih ne menjamo vsako leto. Saj tako dobimo dodatne bonus točke, ki se vsako leto seštevajo in tako z leti dobimo več popusta pri zavarovanju. Avto zavarovanje je pomembno in pred sklenitvijo se je potrebno pozanimati pri zavarovalnem agentu kakšne so ugodnosti in kaj zavarovanje sploh vsebuje. Kako lahko plačamo in kakšni so stroški financiranja.

Razmisliti je tudi potrebno ali je za naš avto dovolj le osnovno avto zavarovanje ali bi nam bolj ustrezalo kasko zavarovanje. Kasko zavarovanje je lahko polno z vsemi ugodnostmi ali pa se odločimo le za posamezne specifikacije, ki si jih sami želimo imeti. Kasko se koristi predvsem pri večjih vrednostih avtomobila katera vrednost je visoka, to je pri novih avtomobilih.