Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Avto prodaja

Avto prodaja

29 aprila, 2010

V času krize smo prisiljeni dolgo motriti cenike, sploh ko kupujemo avto. Avto prodaja ni izjema, potencialni kupci, ki kupujejo rabljen avto zaradi nizke cene, toliko bolj pazijo na kvaliteto in stanje avta. Rabljeni avtomobili so lahko tudi po večkrat cenejši od povsem novega avtomobila, zato se dobro prodajajo celo v času krize. Pri tem pa stranke gledajo na stanje avtomobila; vsakršne poškodbe, znake obrabe, pojav rje, stanje in poraba motorja, vzmetenje, notranja oprema itd, zaradi česar avto prodaja zahteva več pozornosti.
Lahko rečemo, da si stranka rabljeni avto ogleda tolikokrat natančneje, kot je cenejši od novega, zato se posebej potrudimo, da je avto v kar se da najboljšem stanju. Recimo malo nove barve bi lahko močno povečala možnost, da se kupec odloči za nakup avta, kot če avta sploh ne bi prebarvali. Enako velja za notranjo opremo, pnevmatike itd. Ko za nakup vozila preiščete avto oglasnik ali so vam v pomoč drugi mali oglasi, je potrebno biti pozoren na vsako malenkost. Avto prodaja rabljenih vozil je tako poseben izziv, pri kateremu se mora prodajalec odločiti, koliko bo vložil v obnovo avta.