Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Apartmaji Umag

Apartmaji Umag

12 maja, 2010

Umag je majhno mesto na severozahodni obali Istre in eno od najbolj priljubljenih letovišč Evrope. Umag privlači športnike s svojimi bogatimi športnimi igrišči in apartmaji, družine s svojo lepoto in obalami in celo tabornike oziroma otroške ter mladinske skupine s svojimi letoviškimi centri v neposredni bližini pristne istrske dežele in seveda morja.

S številnimi prijetnimi apartmaji Umag spada med najbolj priljubljene lokacije, ko gre za nastanitve. Apartmaji Umag so ugodni in imajo sanjsko lego med morjem, pristnim sredozemskim mestecem in istrsko deželo. Že v preteklosti je bil Umag poletna rezidenca za starodavne Rimljane, dandanes pa služi kot poletno letovišče za mnoge ljudi iz vse Evrope in sveta. Tako ste lahko prepričani, da vas s svojimi apartmaji Umag sploh ne bo razočaral. Rezervirajte svoj apartma za letošnje poletje!

Preverite vsak oglasnik, če se notri nahaja kakšna ugodna ponudba za počitnice v Umagu, v pomoč vam bodo morda tudi mali oglasi z apartmaji na spletu.