Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Ali je konopljina smola glede na ceno smiselna?

Ali je konopljina smola glede na ceno smiselna?

30 junija, 2019

Veliko je ljudi, ki imajo takšne ali drugačne kronične bolezni ali pa bolezni, zaradi katerih trpijo za hudimi bolečinami. V takem primeru smo ljudje pripravljeni pojesti vse, samo da se bolečina vsaj toliko omili, da se zavedajo sveta okoli sebe. Obstajajo sicer v medicini močni analgetiki, ki pa so tako zdravju škodljivi, da jih je bolj uživati samo kratek čas, njihov stranki učinek pa je popolna omamljenost. Zato je v takmer primeru veliko bolje poseči po konopljini smoli, pa četudi njena cena ni najnižja, važno je, da bolečine omili. Se sprašujete, katera je najboljša? Poglejte tole tukaj: https://be-hempy.si/izdelek/cbd-konopljina-smola/ in zagotovo boste dobili najboljšo. Se sprašujete zakaj priporočilo ravno za to, če pa ima ta konopljina smola ceno višjo od konkurentov, a Be Hempy ima tehtni razlog za to, saj je njihova najboljša, ker je pridelana iz lokalne konoplje.

Cena konopljine smole nizka glede na učinke

Se sprašujete, za kaj vse je učinkovita? Ko si boste pogledali to, boste prepričani, da ima konopljina smolo ceno, ki je zelo nizka. Deluje namreč na vse sisteme v telesu, kar pomeni, da jo lahko uživate za čisto vse težave, ki jih imate. Mnogi po tem poročajo, da se jim je stanje zelo izboljšalo, da so bili bolj zdravi, da niso imeli več toliko težav, bolečin, da se jim je njihovo bolezensko stanje zelo izboljšalo, nekateri pa zadovoljno poročajo tudi o tem, da so ustavili napredovanje raka in je bilo zato njihovo zdravljenje krajše. Najbolje od vsega pa je to, da se konopljina cena priporoča tudi s strani zdravnikov, tako da imate kar se tega tiče, vedno dovoljenje za samozdravljenje, le omeniti je to treba.

Se vam cena konopljine smole zdi previsoka?

Upoštevajte, da takšna cena konopljine smole zadošča za precej časa. Sicer je res ni veliko, a na enkrat je porabite izredno malo, še manj pa jo boste porabili, če jo boste nanesli direktno na notranjo stran ličnice ali na dlesen, saj bo tako učinkovanje največje. Če jo boste uporabljali tako, da boste videli, da ima konopljina smola ceno zelo nizko, saj vam zadošča tudi za mesec ali več, odvisno od intenzivnosti vaših težav.