Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Ali je fetiš drag

Ali je fetiš drag

17 maja, 2011

Mnogim ljudem so fetiš razni erotični pripomočki in erotična oblačila. Vendar pa pod tak fetiš spadajo najrazličnejši pripomočki in oblačila, za katere pa je cena zelo raznolika. V to kategorijo spadajo tudi lisice, biči, peresa in še veliko več, zato se cena za tak fetiš giblje nekje od 6,00 evrov pa vse do 200,00 evrov. Cena za tak fetiš ima torej resnično zelo velik razpon. Vendar pa v nobenem primeru ne moremo reči, da je cena visoka. Najdražji fetiš pripomoček so namreč usnjena in lateks oblačila, ki nikakor ne morajo biti prav zelo poceni, še posebej zato, če je usnje pravo, pravi lateks, ki je namenjen izključno za erotična oblačila pa tudi, saj mora biti le ta izjemno udoben in trpežen.

Koliko denarja bomo za take stvari odšteli pa je zelo odvisno od tega, na katere stvari imamo fetiš. Lahko je tudi popolnoma zastonj, saj so nekateri fetiši precej smešno običajni. Ker se pri vsakem posamezniku vrsta fetiša razlikuje, je zato zelo težko oceniti kako drag je fetišizem dejansko drag. Zagotovo pa je najugodneje za tiste kupce, ki so jim fetiš razni biči ali lisice, saj jih lahko dobite tudi v vrednosti pod 10,00 evrov. Še cenejši fetiš pa so zagotovo visoke pete, saj se v vsaki ženski garderobi najde nekaj parov visokih petk, s katerimi je moški partner dokaj hitro zadovoljen. Seveda pa se erotični pripomočki velikokrat kupujejo tudi kot darila, vendar pa v tem primeru kupujte takšna darila le za osebe katere dobro poznate, sicer lahko kaj hitro »pihnete mimo«.