Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Ali je dildo predrag

Ali je dildo predrag

3 maja, 2011

Odgovor na vprašanje, ali je dildo predrag, je zelo težko podati. Ker gre za proizvod, ki je namenjen zadovoljevanju spolnih potreb in ga je potrebno tudi pravilno uporabljati, tudi ni čudno, da ima dildo veliko zagovornic, nekaj pa tudi nasprotnic, ki niso odprte za novosti na področju raziskovanja svoje spolnosti.

Različne odgovore na vprašanje, ali je dildo predrag pa dobimo tudi zato, ker je od uporabnic odvisno, kako globok žep imajo. Prav zato obstajajo tudi luksuzni dildo –ti, ki so večinoma namenjeni uporabnicam z globjim žepom. Ker pa dildo v povprečju stane 20 evrov in ga imamo lahko za večkratno uporabo, pa lahko rečemo, da dildo ni predrag, saj najcenejši dildo stane okoli 10 evrov, kar pa za pripomoček za večkratno uporabo ni nikakor preveč. Seveda pa tudi v tem primeru cena odraža kvaliteto. Več kot boste uporabljali ta pripomoček bolj se bo obrabljal, zato pa potrebujete tudi nekoliko kvalitetnejši erotični pripomoček, ki bo ustreznejše dražji. Na tržišču lahko najdete tudi ekstremno drage dildote, pri katerih cena lahko naraste tudi do 500 evrov. Tu govorimo o luksuznih erotičnih pripomočkih, ki so izdelani iz 18 karatnega zlata ali pa iz srebra. Za takšne erotične pripomočke velja, da so bistveno predragi, predvsem pa na erotičnem področju ne potrebujemo dragocenih kovin. Z zagotovostjo pa lahko rečemo, da so dildoti ki stanejo nad 30 evri kakovostni in popolnoma varni za vsakodnevno uporabo. Izbira na tem področju je resnično pestra odvisno pa je le od vas koliko ste pripravljeni plačati za lastne spolne užitke in raziskovanje nekoliko bolj pestre oblike spolnosti.